Eerste MMS-applicatie in de Britse App Store

Er is in de Britse App Store applicatie verschenen waarmee je kunt MMS'en op de iPhone. Het ontvangen van MMS-berichten is gratis.

o2mmsappEr is een applicatie uitgekomen voor de iPhone waarmee je kunt MMS’en. Helaas hebben wij Nederlanders er niet zo gek veel aan omdat het alleen werkt met de Britse operator O2, maar het is een goed begin. Het programma is gratis en voor niets te downloaden in de Britse iTunes App Store.

De applicatie is gemaakt door de mensen die eerder ook de webgebaseerde service O2mms.net (nu: iphonemms.net) ontwikkelden. De voordelen van de applicatie zijn bijvoorbeeld dat je MMS-berichten die je al hebt gedownload kunt bekijken terwijl je offline bent. Ook kun je MMS-berichten versturen zonder de mail.app te gebruiken en wordt je iPhone-adresboek gebruikt om de gegevens van afzenders weer te geven.


Het programma werkt als volgt: gebruikers van het O2-netwerk krijgen een SMS als iemand ze een MMS heeft verstuurd. Hierin staat een internetadres waar de MMS kan worden opgehaald. In plaats van Safari nu te openen en naar het aangegeven webadres te gaan, hoeven gebruikers alleen de app aan te zetten, een viercijferige code in te voeren en het bericht zal worden gedownload. De app is gratis te downloaden en ook het ontvangen van MMS-berichten is gratis. Het versturen van een bericht kost daarentegen 35 pence per MMS. Je koopt credits in de applicatie zelf en betaalt per PayPal.

De applicatie kan worden gevonden in de Britse App Store.

Via: iPhonestalk

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
11 januari 2009 om 21:18
Onderwerpen
, ,
Categorie
Diensten
23 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.