Scosche FitRAIL: tijdens het sporten filmkijken of lezen op je iPad

De Scoshe FitRAIL is een accessoire om de iPad aan een fitnessapparaat vast te maken. Je kunt vervolgens een filmpje kijken, een boek lezen of muziek luisteren. De Scoshe FitRAIL past op een hometrainer, loopband of crosstrainer.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

fitrail ipadSporten op een hometrainer, loopband of crosstrainer mag dan goed voor je lichaam zijn, maar het blijft een dodelijk saaie bezigheid. De FitRAIL van de bekende accessoirefabrikant Scosche probeert er wat aan te doen, met een houder die je aan een fitnessapparaat kunt vastmaken. De FitRAIL is bedoeld om films te kijken, muziek te luisteren of misschien zelfs een boek te lezen, terwijl je tegelijk de calorieën verbrandt.


Gelukkig is de FitRAIL opklapbaar, zodat je hem makkelijk kunt meenemen naar de sportschool in de meegeleverde reistas. Hij zou passen op vrijwel elk type fitnessapparaat, waarbij het het geheel vasthaakt met aanpasbare stalen pinnen. De houder zelf is bekleed met StickGRIP-materiaal, waardoor geen krassen ontstaan. Zachte rubberen voetjes voorkomen dat het personeel van het fitnesscentrum gaat klagen dat je de dure apparatuur beschadigt met de stalen beugel. Je kunt de beugel ook gebruiken om de iPad aan je balkonhek of een ander object te hangen. Ook kun je op z’n kop de houder gebruiken om van je iPad een digitaal fotolijstje te maken. De Scosche FitRAIL kost 50 dollar exclusief verzendkosten en is onder andere verkrijgbaar in de online Apple Store.

scoshe fitrail

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.