Veelgeprezen iPhone-game Squids nu ook voor de iPad

Ontwikkelaar The Game Bakers heeft een update uitgebracht voor de iPhone-game Squids, waardoor hij nu ook goed op de iPad te spelen is. Het spel combineert strategie met toegankelijke besturing.

SquidsHet geroemde iPhone-spel Squids heeft een update gekregen, waardoor hij nu universeel op de iPad en iPhone te spelen is. In Squids schiet je verschillende inktvissen door een level heen, om zo kwaadwillende zeedieren aan te vallen en het level uit te stoten. Door strategie en toegankelijke besturing te mengen, doet Squids vooral denken aan een kruising van Angry Birds en een diepe strategische RPG zoals Final Fantasy Tactics.

Naast dat het spel nu op volledige resolutie op de iPad te spelen is, heeft de ontwikkelaar ook een nieuwe missie toegevoegd in een driedimensionale versie van het eerder uitgekomen Halloween-level. Een aantal fixes en veranderingen moeten de game ook verbeteren: zo mag je gewonnen parels houden als een level mislukt en draait het scherm met je mee als je de iPad omdraait.

De iPad-versie van Squids staat al langer op ons verlanglijstje. Eerder dit jaar bestempelden we de game op iPhoneclub nog als ‘onmisbaar voor elke nieuwe iPhone-bezitter’.

Downloaden: Squids (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 december 2011, 12:11
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.