Duits Langenscheidt-woordenboek vandaag gratis te downloaden

De Duitse woordenboekenmaker Langenscheidt geeft vandaag het woordenboek Duits-Engels gratis weg. Het sprekende woordenboek kost normaal 30 euro en vertaalt in twee richtingen, inclusief uitspraak-audio, grammatica en andere extra's.

langenscheidt duits engelsIs je Duits nog niet helemaal perfect, maar kun je wel goed uit de voeten met Engels? Dan hebben we een tip voor je: het befaamde woordenboek Langenscheidt German-English is momenteel gratis te downloaden. Normaal kost het woordenboek €29,99 in de App Store. Langenscheidt is vergelijkbaar met de Van Dale-woordenboeken in Nederland.

Het woordenboek bevat 73.000 woorden en is in twee richtingen te gebruiken: Duits-Engels en Engels-Duits. Bovendien bevat het allerlei extra’s, zoals informatie over spelling en grammatica, uitleg over veelgebruikte uitdrukkingen en gebruik van woorden in een bepaalde context, woordenschat voor dagelijks gebruik, zakelijk en reizen. en een morfologie-module waarmee je ook vervoegingen kunt vertalen. Het Langenscheidt-woordenboek bevat bovendien een geluidsmodule om naar de uitspraak van bepaalde woorden te luisteren.

Helaas is er bij Langenscheidt geen Nederlands-Duitse variant van deze woordenboeken verkrijgbaar. Wil je toch liever een Nederlands-Duits woordenboek, dan kun je die voor €9,99 bij Van Dale aanschaffen.

Downloaden: Langenscheidt Duits-Engels Talking Dictionary (tijdelijk gratis, normaal €29,99)
Ook genoemd: Van Dale Pocketwoordenboek Duits-Nederlands (€9,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 december 2011, 14:50
Categorie Onderwijs
Onderwerpen china, van dale, woordenboek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.