De 5 favoriete iPhone-apps van 2011 van moderator WDS001

In de serie 'De favoriete iPhone-apps van 2011 van...' is deze keer het woord aan WDS001 (Wouter). Hij heeft gekozen voor Tiny Wings, Yelo, Tweetbot, Lampie en TVGiDS.tv.

Best of 2011Vandaag de Belgische bijdrage aan ons overzicht van favoriete apps van 2011. Forummoderator WDS001 (Wouter) gebruik zijn iPhone voor allerlei zaken en dat leverde een lijstje op waarin weer eens wat verrassende nieuwe namen voorkomen. Wouter kennen we ook als de organisator van AppEvent, de halfjaarlijkse actie waarbij Nederlandse en Belgische ontwikkelaar een dag lang een gratis app weggeven. Op 1 januari gaat de actie weer van start en zoals je zojuist al op iPhoneclub kon lezen is er al een voorzichtige start gemaakt met de eerste gratis apps. Maar nu eerst: het lijstje met favoriete apps van Wouter zelf.

TVGiDS.tv 2.0 Pro

Ongetwijfeld de gemakkelijkste tv-gids op de iPhone. Nooit was het zo gemakkelijk om herhalende notificaties te krijgen voor je favoriete programma’s. Binnen de applicatie zelf is vrijwel alles naar wens aan te passen, waardoor de app de titel ‘aanrader’ dubbel en dik verdiend!

tvgids icoonTVGiDS.tv 2.0 Pro Nederland/TVGiDS.tv 2.0 Pro België
Categorie: Amusement
Prijs: €1,59

Yelo

Tv-kijken op je iPhone of iPad kan met deze app van het Belgische Telenet. Erg handig om, op plaatsen waar geen tv staat of wanneer de tv bezet is, naar de je favoriete tv-programma’s te kijken. Yelo is bovendien gratis voor Telenet-klanten.

yelo-icoonYelo
Categorie: Amusement
Prijs: Gratis

Tweetbot

Hoewel ik jarenlang verknocht was aan Tweetie, heb ik begin deze maand (noodgedwongen) de overstap gemaakt naar Tweetbot. Eerst met pijn in het hart, maar bij nader inzien is dit de meest geniale en meest gebruiksvriendelijkste Twitter-client voor de iPhone. Jammer dat ik niet eerder de moed had om de overstap te maken.

TweetbotTweetbot
Categorie: Sociaal netwerken
Prijs: €2,39

Tiny Wings

Behoeft deze game nog een omschrijving? TinyWings werd onder meer door Apple uitgekozen als game van 2011 en daar ben ik het roerend mee eens. Beleef uren speelplezier door met het vogeltje zo ver mogelijk te geraken voor het donker wordt!

tiny wings iconTiny Wings
Categorie: Games
Prijs: €0,79

Lampie

Veruit de simpelste app in dit lijstje, maar ook één van de meestgebruikte! Hoe vaak komt het niet voor dat je licht nodig hebt, terwijl je – uiteraard – geen zaklamp bij je hebt? Lampie kan daarbij helpen en heeft in tegenstelling tot heel wat andere zaklamp-apps in de App Store een erg mooie vormgeving!

lampie-icoonLampie
Categorie: Diensten
Prijs: €0,79

Meer artikelen uit deze serie vind je hier: De 5 favoriete iPhone-apps van 2011 van….

Noot van de redactie: Lampie werd eerder gratis weggegeven tijdens AppEvent. TVGiDS.tv wordt gemaakt door de huidige maker van het AppEvent-opwarmertje, SmoesjesApp. TinyWings staat op nummer 1 in onze lijst van beste iPhone-games van 2011.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 december 2011, 16:04
Categorie Uncategorized
Onderwerpen tiny wings, top 50, tv-gids, tweetbot, yelo, zaklamp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.