SnapSeed fotobewerker voor iPhone en iPad vandaag gratis

SnapSeed is een aanbevolen fotobewerker voor iPhone en iPad. Met deze app kun je foto's bewerken, bijsnijden, voorzien van een filter, randen toevoegen en autocorrectie uitvoeren, allemaal met een tijdelijk gratis foto-app.

snapseed iphoneHét koopje van de dag is niet het David Guetta-album, een duur Duits woordenboek of een smoezen-app, maar een app waar bijna iedereen iets aan heeft: SnapSeed. Deze applicatie is door Apple uitgeroepen tot iPad-app van het jaar, maar is ook prima op de iPhone te gebruiken.

SnapSeed is bedoeld voor iedereen die graag foto’s maakt en bewerkt. De €3,99 kostende app bevat allerlei hulpmiddelen om je foto’s nog mooier te maken, zoals randen, autocorrectie, rechtzetten en roteren, bijknippen, filters en effecten. SnapSeed heeft een waardering van 4,5 sterren en kan zelfs RAW- en TIFF-foto’s bewerken die je bijvoorbeeld met de Camera Connection Kit hebt geïmporteerd vanuit je digitale camera. Filters zoals Drama, Vintage, Grunge en Tilt-Shift maken losse foto-apps die voor retro- of tiltshift-effect zorgen overbodig. Gemaakte foto’s deel je via e-mail, Facebook, Flickr of Twitter. Een aanrader!

Downloaden: SnapSeed (tijdelijk gratis, normaal €3,99, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 december 2011, 16:01
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen gratis, snapseed

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.