Dropbox voor iPhone krijgt offline opslag en app-catalogus

Dropbox is een populaire online opslagdienst. De iPhone-app van Dropbox heeft een update gekregen met offline opslag en een nieuwe interface. Ook is er een App Directory geopend, met apps die een koppeling met Dropbox hebben.

dropbox iphoneDropbox heeft vandaag een App Directory geopend, waarmee je kunt kijken welke iPhone-apps met Dropbox synchroniseren. Je vindt er bijvoorbeeld GoodReader, QuickOffice en ReaddleDocs, maar ook gespecialiseerde apps zoals My Recipe Book. De eigen app van Dropbox heeft overigens ook een flinke update gekregen. Er zitten nieuwe functies in die het uploaden en downloaden van bestanden makkelijker maken. Het geheel zit er dankzij een nieuwe interface ook een stuk mooier uit. Je kunt vanuit de app de voorgang van je uploads volgen, er is een knop voor het maken van folders en er is een nieuwe caching-functie waarmee je recent geopende bestanden offline kunt bekijken.


Ook nieuw is het feit dat je voortaan HD-video’s en foto’s in hoge resolutie kunt opslaan vanaf de iPhone 4. Multitasking wordt ondersteund, zodat je op de achtergrond door kunt gaan met het uploaden van bestanden. Een andere verbetering voor de iPhone 4-gebruikers is dat app is aangepast voor het Retina Display.

dropbox

Dropbox is een populaire online opslagdienst, die in de standaardversie gratis te gebruiken is. Je kunt bestanden online opslaan en daarna via diverse iPhone-apps benaderen. Je hebt ook de mogelijkheid om met diverse apparaten te synchroniseren, buiten iTunes om. Dropbox is als app te krijgen in de App Store en is geschikt voor alle iOS-apparaten als universele app. Op de iPad heb je voortaan de mogelijkheid om de bestanden in volledige resolutie te bekijken.

Downloaden: Dropbox (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.