Dropbox-teksteditor WriteUp aangepast voor iPad

De teksteditor WriteUp heeft een update gekregen en is nu geschikt voor de iPad als universele app. WriteUp kan ook automatisch opslaan en tekst fullscreen tonen.

writeup iphoneWriteUp is een teksteditor die een koppeling met Dropbox heeft. De bestanden en mappen die je maakt worden gesynchroniseerd met je online opslagruimte in Dropbox, zodat ze overal beschikbaar zijn. WriteUp heeft een eenvoudige interface waarbij het accent op schrijven ligt. Je kunt je notities rangschikken in mappen, previews bekijken en snel zoeken naar eerder gemaakte notities. Ook kun je offline werken, waarbij wijzigingen worden doorgevoerd als je de volgende keer contact maakt met internet. TextExpander voor het snel invoegen van veelgebruikte tekstblokken werkt ook binnen deze app.

writeupOm WriteUp te kunnen gebruiken is een Dropbox-account verplicht. Dat is gratis en je krijgt er ook nog 2GB opslagruimte bij, dus dat hoeft het probleem niet te zijn. Na het maken van je account open je de app, vult je accountgegevens in en kunt meteen aan de slag gaan. De app slaat je wijzigingen automatisch op. Er zit ook een optie in om schermvullend te kunnen schrijven, zodat je niet wordt afgeleid.

De nieuwste update van WriteUp zorgt ervoor at het een universele app is geworden, geschikt voor iPhone en iPad. Ook zijn de zoekfunctie, de fullscreen-weergave en de previewfunctie in de laatste update toegevoegd.

Downloaden: WriteUp (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2011, 15:12
Categorie Productiviteit
Onderwerp writer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.