Nieuwe iPad-game Diner Dash Rush volgt bekend recept

Diner Dash Rush is de opvolger van Diner Dash. Met als nieuwtje een Happy Hour voor bonuspunten en wekelijkse toernooien.

diner-dash-rushDiner Dash is een game waar iedereen wel eens van heeft gehoord. Deze populaire tijdmanagementgame draait maar om één ding: zo snel mogelijk de gasten in een restaurant bedienen. Als je dagelijkse leven nog niet hectisch genoeg is kun je in Diner Dash nog een tandje harder gaan lopen. Hoofdpersoon Flo is nu terug in een nieuwe game, Diner Dash Rush. Opnieuw een tijdmanagementgame, maar met nieuwe obstakels, klanten en spelopties.


Veel is er vertrouwd, maar er zitten ook wat nieuwe functies in, zoals het combineren van kleur, ketens vormen en leren omgaan met een nieuw type klanten. Er zijn rondes tegen de klok, wekelijkse toernooien met leaderboards en een nieuwe Happy Hour-bonusronde. Dit levert extra punten op, zolang je zorgt dat de VIP-klanten tevreden blijven. Telkens wanneer de discobal valt is het Happy Hour en krijgt Flo de mogelijkheid om in een paar extra minuten meer punten te verzamelen.

Downloaden: Diner Dash Rush (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
28 juni 2013 om 20:08
Onderwerp
Categorie
Games

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.