Doodle Jump-variant Hop gratis verkrijgbaar

Doodle Jump: Hop the Movie is een nieuwe gratis variant van de game Doodle Jump, in paasthema.

doodle jump hopIn januari maakte Lima Sky bekend dat ze een overeenkomst met Universal Pictures hadden gesloten. De filmfiguur Hop zou in een van de games opduiken, om de nieuwe film Hop te promoten. Het leek erop dat Hop één van de nieuwe spelfiguren in de normale versie van Doodle Jump zou worden, maar vandaag bleek dat het om een compleet nieuwe game gaat. Doodle Jump: Hop the Movie is een gratis game en wordt los aangeboden. E.B. is de zoon van de paashaas en staat op het punt om een familietraditie over te nemen: het bezorgen van paasmandjes bij kinderen. Voordat hij daaraan kan beginnen, moet hij eerst meer oefenen in springen.

doodle jump hop ipadDoodle the Doodler heeft als hoofdfiguur in de Doodle Jump-game voldoende ervaring om E.B. het een en ander te leren. Doodle Jump: Hop the Movie is voorzien van een paasthema, met platforms die gemaakt zijn van snoepjes en Doodle the Doodler in paaskostuum. De game is aangepast voor het Retina Display, is als universele app ook op de iPad te spelen en is nog gratis ook.

De game bevat 25 levels. Elke dag komt er een nieuw level beschikbaar, tot de filmpremiere op 1 april. Bij de installatie zijn al meteen 8 levels beschikbaar. Gisteren maakte Lima Sky nog bekend dat ze 10 miljoen keer de betaalde variant van de game Doodle Jump hebben verkocht.

Downloaden: Doodle Jump: Hop The Movie (gratis, universeel)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 maart 2011, 10:02
Categorie Games
Onderwerpen doodle jump, pasen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.