Doodle Jump: Hop the Movie, gratis iPad-variant van Doodle Jump

Doodle Jump: Hop the Movie is een gratis variant van de game Doodle Jump. Je moet springen naar een steeds hoger platform.

doodle jump hop ipadGisteren schreven we nog dat Doodle Jump binnenkort op de iPad beschikbaar komt. Het gaat sneller gebeuren dan gedacht, want vandaag brengt ontwikkelaar Lima Sky een Doodle Jump-variant uit, die als universele app geschikt is om op de iPad te spelen. Het gaat om Doodle Jump: Hop the Movie, een speciale filmvariant met in de hoofdrol Hop. De game is gemaakt om de nieuwe film Hop te promoten, die vanaf 1 april in de bioscoop draait. Afgelopen januari maakte Lima Sky al bekend dat ze een overeenkomst met Universal Pictures hadden gesloten om de film te promoten.

doodle jump ipadDoodle Jump: Hop the Movie is een gratis game met in de hoofdrol E.B., de zoon van de paashaas. Hij staat op het punt om een familietraditie over te nemen: het bezorgen van paasmandjes bij kinderen. Voordat hij daaraan kan beginnen, moet hij eerst meer oefenen in springen en daar kan Doodle the Doodler wel bij helpen. Deze hoofdfiguur uit de normale game heeft voor de verandering een paashaaspakje aangetrokken. In de game zijn de platforms gemaakt van snoepjes. Je moet proberen steeds hoger te springen.

De game is aangepast voor het Retina Display en is als universele app op iPad én iPhone te spelen. Doodle Jump: Hop the Movie bevat 25 levels. Elke dag komt er een nieuw level beschikbaar, tot de filmpremiere op 1 april. Bij de installatie zijn al meteen 8 levels beschikbaar. Gisteren maakte Lima Sky nog bekend dat ze 10 miljoen keer de betaalde variant van de game Doodle Jump hebben verkocht.

Downloaden: Doodle Jump: Hop The Movie (gratis, universeel)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 maart 2011, 10:01
Categorie Games
Onderwerpen defense, doodle jump, fieldrunners, game, gratis, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.