Disney’s Temple Run: Brave is Apple’s gratis App van de Week

Temple Run: Brave is Apple's gratis App van de Week. Temple Run is een mateloos populaire game, deze Brave-variant bevat karakters van de Disney-film Brave.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

temple run brave icoonApple heeft de game Temple Run: Brave aangewezen als App van de Week. Dat betekent dat je de rengame de hele week gratis kunt downloaden. Temple Run: Brave kwam beschikbaar op het moment dat de Disney-film Brave in de bioscopen verscheen. Het is in feite een kloon van Imangi’s succesnummer Temple Run (waarvan vlak na de release een stortvloed aan klonen verscheen), maar dan in officiële versie gestoken in een Brave-jasje. Disney Studios en Imangi Studios werkten samen aan deze officiële variant van Temple Run.

Temple Run: Brave kostte €0,79 toen het beschikbaar kwam. Je kreeg alvast wat muntjes om een vliegende start te maken met de upgrades en items die je via de game kon kopen. Voor de rest volgt Temple Run: Brave het bekende recept: je kunt voor veel geld extra muntjes kopen, dus laat kleine kinderen niet los op deze game als ze je iTunes-wachtwoord weten. De aankopen lopen op tot €15,99 voor een zak muntjes.

temple run braveDat de game gratis was geworden merkten we afgelopen donderdag al op in onze koopjeshoek in de Game-update. Apple kondigde vannacht echter pas aan, dat dit de nieuwe Game van de Week is. De ontwikkelaars haalden zich overigens wel de boosheid van veel spelers op de hals: toen de game gratis werd, verschenen er opeens reclamebanners in het spel. Vooral mensen die eerder nog voor Temple Run: Brave betaald hadden, waren boos en lieten dat weten in de App Store-reviews. Inmiddels lijkt Imangi de reclamebanners weer grotendeels te hebben teruggedraaid.

Het origineel, Temple Run, is al meer dan 80 miljoen keer gedownload en had in z’n hoogtijdagen meer dan 16 miljoen dagelijkse spelers. Het spelletje had op een gegeven moment meer spelers dan Angry Birds.

De game is gratis tot 14 september.

Downloaden: Temple Run Brave (tijdelijk gratis, normaal €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 september 2012, 8:28
Categorie Games
Onderwerpen app van de week, disney, temple run

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.