Angry Birds Star Wars II: wissel van karakter en “join the pork side”

In het nieuwe Angry Birds Star Wars II voor iPhone en iPad kun je nu ook het duistere pad opgaan en voor de "Pork Side" kiezen.
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

Angry Birds Star Wars IIRovio’s nieuwe spel Angry Birds Star Wars II is in de App Store verschenen. In het tweede deel van Angry Birds Star Wars, dat zich op de tweede filmtrilogie van Star Wars richt, lanceren spelers net als in vorige Angry Birds apps vogels met een katapult. In dit spel kun je kiezen uit meer dan dertig boze vogels, gebaseerd op bekende Star Wars-personages als Yoda, Anakin en Jango Fett. Een leuke nieuwe functie: je kunt nu ook het duistere pad opgaan en voor de “Pork Side” kiezen. Je speelt dan samen met de vijand, een stel kwaadaardige varkens met namen als Darth Vader en General Grievous. Daarnaast kan je voortaan van personage wisselen terwijl je speelt.

Ook nieuw: je kunt nu fysieke Angry Birds-figuurtjes via jouw iPhone inscannen om ze vervolgens direct in het spel te gebruiken. Deze zogenaamde ‘telepods’ zijn speelgoedfiguurtjes van fabrikant Hasbro en kun je op je iPhone of iPad zetten. Daarna wordt het personage ook speelbaar in de game, vergelijkbaar met Disney’s nieuwe game Disney Infinity en de beroemde Skylanders-reeks van Activision. Tot slot zijn er ook een heleboel extra nieuwe levels en wapens in Rovio’s nieuwe spel.

Downloaden: Angry Birds Star Wars II (€0,89, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 november 2013, 14:11
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, rovio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.