Dilemma Ja-maar iPhone-app is 26 en 27 februari gratis

De app Dilemma/Ja-maar is op zondag 26 en maandag 27 februari 2012 gratis te downloaden. De app van Berthold Gunster helpt je anders over problemen na te denken. Door te denken in kansen en mogelijkheden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

dillemma-jaZit je met een dilemma, bijvoorbeeld omdat je je huis moet verkopen? Of twijfel je of beleggen in Griekse staatsobligaties nu wel een goed idee is? Berthold Gunster is bedenker van de Ja-maar-filosofie en het omdenken, waarmee hij al veel succes heeft gehad. Gunster probeert mensen zover te krijgen dat ze niet langer denken in termen van ‘ja maar’, maar gaan nadenken in termen van kansen en mogelijkheden (‘ja, en’). Er zijn ja-maar-boeken, seminars en workshops en sinds een tijdje ook een app. Deze app bevat 200 Dilemma-kaarten waarmee je anders leert denken over je problemen, vooral als je met een dilemma zit waar je maar niet uitkomt. Je formuleert je dilemma tot een vraag, schudt de kaarten en trekt een kaart.

Je kunt de Ja maar-kaarten ook als kaartspel kopen, maar waarom met kartonnen kaartjes op zak lopen als er ook een app is? Een actie van de uitgever maakt het dit weekend onvermijdelijk voor alle twijfelaars om nog langer met downloaden te wachten: de app met ruim 200 antwoorden op al je knagende dilemma’s op zondag 26 februari tot en met maandag 27 februari gratis te downloaden. Niet te lang twijfelen dus!

Downloaden: Dilemma Ja-maar (tijdelijk gratis, normaal €0,79)

ja-maar-dilemma

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 november 2013, 14:55
Categorie Lifestyle
Onderwerp kaartspel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.