Photoshop Touch voor iPad korte tijd verkrijgbaar in de App Store

Adobe Photoshop Touch is vanaf 27 februari 2012 verkrijgbaar in de App Store. Met Adobe Photoshop Touch kun je foto's bewerken, werken met lagen en effecten toepassen op delen van foto's.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

photoshop touchVannacht heeft Adobe korte tijd Adobe Photoshop Touch wereldwijd in de App Store gepubliceerd. De app werd echter snel weer weggehaald. Een officiële lancering staat naar verluidt op maandag gepland. Afgelopen oktober kondigde Adobe voor het eerst Photoshop Touch voor iPad aan. Er werden toen ook 5 andere touchscreen-apps aangekondigd. Met Adobe Photoshop Touch kun je snel afbeeldingen combineren, effecten toevoegen en foto’s delen met vrienden

Dit werkt via sociale netwerken zoals Facebook. In Photoshop Touch op de iPad zijn functies als lagen, selectietools en filters aanwezig maar een volledige vervanger van Photoshop op de desktop is het niet. Het prijskaartje is dan ook een stuk lager.

Je betaalt €7,99 in de App Store en je hebt een iPad 2 nodig om Photoshop Touch te kunnen gebruiken. Naast de al genoemde bewerkingsfuncties kun je ook delen van afbeeldingen selecteren met het Scribble Selection-tool of met je vingertoppen nog nauwkeuriger selecties maken met het Refine Edge-tool. Een gallery laat zien welke effecten mogelijk zijn, waarna je met stap voor stap-workshops de effecten zelf kunt leren toepassen.

adobe photoshop touch

De maximale resolutie die Photoshop Touch aankan is 1600 x 1600 pixels. Je kunt foto’s afdrukken met AirPrint of uploaden naar Adobe Creative Cloud. Verder bewerken in Photoshop op de desktop is ook mogelijk.

Zodra we een downloadlink hebben, zullen we dat laten weten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 oktober 2012, 13:46
Categorie Fotografie en video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.