Demolition Master 3D: bommen gooien in de bekende steden

Demolition Master is een game waarbij je bommen moet gooien in bekende steden zoals Londen en Parijs. Als bomexpert moet je met 4 verschillende bommen proberen om zo goed mogelijk een bouwwerk neer te knallen.

demolition-masterOntwikkelaar AppMania heeft nieuwe Demolition Master-games uitgebracht en bestaande games bijgewerkt en afgeprijsd. Nieuw is de game Demolition Master 3D, een 3D-game waarbij je als een bomexpert de lastigste gevallen gaat oplossen. Je reist door verschillende landen en naar verschillende continenten, waar je de opdracht krijgt om de meest ingewikkelde constructies te vernielen. De bouwwerken storten met realistische effecten in elkaar. Demolition Master 3D bevat 70 levels op 3 locaties. Bij elke opdracht heb je vier explosieven tot je beschikking, met verschillende eigenschappen. Je scores maak je wereldkundig via Game Center of OpenFeint.

De normale versie van Demolition Master (zonder 3D-effecten) heeft dit weekend een update gekregen waarbij enkele bugfixes zijn doorgevoerd. Deze versie is momenteel gratis te downloaden. Daarnaast heeft de lite-versie van Demolition Master ook een kleine update gekregen en is er een Mac- en iPad-versie van de game verschenen. De meningen over deze game zijn nogal verdeeld. Van de iPhone-versie van Demolition Master zijn meer dan een half miljoen stuks verkocht, maar er zijn ook mensen die het gooien van bommen na verloop van tijd langdradig vinden worden. De omgeving verandert wel steeds: zo kun je bommen gooien aan de voet van de Eifeltoren in Parijs of bij de Houses of Parliament in Londen.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 augustus 2011, 13:58
Categorie Games
Onderwerp explosie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.