Glasscherf in het oog door ongeluk met iPhone

Een nieuw incident bij een iPhone-gebruiiker. Deze heeft bijhet typen van een SMS een glasscherf in zijn oog gekregen nadat het scherm uiteenspatte.

incident iPhone scherm uiteengespatEr is wederom een ongeluk gebeurd met een iPhone. Recent was het een iPhone die begon te tikken en uiteenspatte, ditmaal is het Yassin Bouhadir die een stuk glas in zijn oog kreeg omdat het scherm van zijn iPhone uiteenspatte. Het scherm van de iPhone is volgens Yassin plotseling uiteengesprongen in zijn handen en resulteerde in een stuk glas in zijn oog, dat met een pincet verwijderd diende te worden. Het voorval gebeurde een week nadat Apple het stilzwijgen betreffende deze zaken verbroken had.

Yassin was een SMS aan het typen toen hij zijn iPhone hoorde knetteren. Voordat hij het wist was het scherm kapot en had hij een glasscherf in het oog. Hij deed niets speciaals met de iPhone op het moment dat het scherm uiteenspatte. Yassin had de iPhone niet lange tijd achter elkaar gebruikt; hij pakte de iPhone alleen even op om een SMS te versturen.

Apple heeft nog niet gereageerd op het voorval zover bekend, maar afgelopen dinsdag zei een woordvoerder van het bedrijf:

We praten hier over ‘geïsoleerde’ op zichzelf staande gevallen. We zijn ons bewust van incidenten met scheuren in het scherm van de iPhone en wachten op de iPhones van de klanten. Bij gebrek aan details, kunnen wij hier niets aan doen.

Bron: Clubic

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 augustus 2009, 14:28
Categorie Achtergrond
Onderwerp explosie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.