iPad-reisgidsen Cool Viena, Barcelona, Berlin, London, Paris, New York en Rome nu gratis

Cool Vienna is een iOS-reisgids voor Wenen, die op iPhone en iPad te gebruiken is. De app is tijdelijk gratis en bevat een selectie van hippe en betrouwbare adresjes.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

cool-vienna-ipadWenen is misschien niet de eerste stad waar je aan denkt bij een weekendje weg. Maar als je Londen, Parijs en Berlijn al een paar keer gezien hebt, kan het verfrissend zijn om in deze totaal andere stad te duiken. Cool Vienna is een universele iPad-app, die je momenteel gratis kunt downloaden. Het maakt deel uit van de reisboekenserie Cool Cities, waarin je een selectie van hotels, restaurants, café’s, winkels, clubs en lounges vindt. Niet alleen de gids van Wenen is gratis, maar ook Barcelona, Berlin, London, Paris, New York en Rome is gratis te downloaden. Alleen voor Munich zul je moeten betalen.

Er is gelet op kwaliteit, waarbij er evenveel aandacht is voor hippe nieuwkomers als voor gevestigde adressen waar je al jarenlang terecht kunt. Bekende en underground-adresjes wisselen elkaar af, net als duur en goedkoop, stijlvol en traditioneel. De gids is bedoeld voor mensen die niet door honderden interessante plekken willen bladeren. Met de functie Around Me vind je aanbevelingen binnen 3 kilometer afstand, met hoogtepunten per wijk. Er is veel aandacht besteed aan foto’s, maar ook praktische informatie zoals adres, website, telefoonnummer en openingstijden is goed voor elkaar. Je kunt zelfs zien welke bus- of tramlijn je moet pakken. Bij elke stad kun je een visuele rondrit bekijken, met een uitgereide fotogallerij en interessante plekken per wijk of categorie. De informatie wordt regelmatig bijgewerkt. De gidsen zijn nog maar net in de App Store verschenen en kosten normaal €1,59 per stuk. Vandaag kun je de stedengids van Wenen gratis downloaden.

Ook verkrijgbaar: Cool Barcelona, Berlin, London, Munich, New York, Paris en Rome.

Downloaden: Cool Vienna (tijdelijk gratis, normaal €1,59)
Alle andere gidsen van dezelfde uitgever: Cool Guides

cool-rome-gids

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 augustus 2011, 14:59
Categorie Reizen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.