Delicious Library komt terug als iOS-app

Delicious Library 3 komt binnenkort beschikbaar voor de Mac, samen met een nieuwe iOS-app. Met Delicious Library kun je films, boeken en muziekalbums uit je collectie beheren.

delicious library 3De makers van Delicious Library waren teleurgesteld toen Apple de iBookstore aankondigde. Leuk zo’n houten boekenplank, maar Delicious Monster gebruikte dat idee al jaren in de Mac-app. “They just copied me. Ah well”, reageerde Delicious Monster-oprichter Will Shipley, om vervolgens te onthullen dat Apple ook al medewerkers van zijn bedrijf had weggekaapt. “I guess it’s not enough Apple has hired every employee who worked on Delicious Library, they also had to copy my product’s look. Flattery?” voegde Shipley eraan toe.

De Delicious Library-app voor de iPhone was tot overmaat van ramp ook nog uit de App Store weggehaald. Niet door Apple, maar omdat Amazon vond dat ze de Amazon API op een ongewenste manier gebruikten. Maar er gloort weer een sprankje hoop: Delicious Library 3 voor de Mac komt eraan en er wordt ook gesproken over een nieuwe iOS-app.

In Delicious Library kun je een catalogus aanleggen van de boeken, films en muziekalbums die je in bezit hebt. Je kunt je webcam als barcodescanner gebruiken. De afgelopen jaren stond de app een beetje stil, maar in versie 3 komen er nieuwe functies bij, zoals aanbevelingen, een nieuwe 3D-hoesjesweergave, interactieve chatfunctie en meer. De iOS-app is reuze handig, want zo kun je in de platenzaak of boekwinkel meteen zien of je een bepaalde cd of een bepaald boek al in je collectie hebt. Bovendien is het een stuk makkelijker om streepjescodes te scannen met de camera van je smartphone. Delicious Library 3 komt binnenkort beschikbaar in de Mac App Store. Daarna volgt ook de iOS-versie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 april 2013, 19:15
Categorie Muziek
Onderwerp muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.