David Pogue demonstreert applicaties van derden

David Pogue heeft net voordat de iPhone update uitkwam nog een filmpje over third party-software gemaakt en kon daarmee ook niet weten dat de timing nogal ongelukkig was.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

PogueDe timing had niet ongelukkiger kunnen zijn: een dag voordat iPhone-update 1.1.1 uitkwam brengt David Pogue van de New York Times een filmpje uit waarin hij enthousiast vertelt over de vele 3rd party applicaties die er voor de iPhone beschikbaar zijn.

Als je er ook na deze eerdere video nog niet aan toe was gekomen om 3rd party applicaties op de iPhone te installeren, dan kan David Pogue je misschien overhalen. Pogue demonstreert hoe makkelijk het is om installer.app te installeren en praat daarna over een aantal interessante applicaties die voor de iPhone zijn uitgebracht.

We waren er door alle gedoe rond de iPhone-update nog niet eerder aan toegekomen om hier iets over te schrijven, maar realiseer je dat je applicaties van derden alleen kunt gebruiken als je iPhone nog op firmware versie 1.0, 1.0.1 of 1.0.2 draait – en dat zal bij de meeste gehackte iPhones het geval zijn. De video van David Pogue is hier te vinden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 17:11
Categorie Diensten
Onderwerp firmware

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.