Creative Manager Pro nu geschikt voor iPhone

Creative Manager Pro is een weboplossing waarmee mensen met een creatief beroep hun klantbeheer en projectmanagement online kunnen doen. De nieuwste versie is ook geschikt voor de iPhone en iPod Touch.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Creative Manager ProAfgelopen week kwam de top van creatief Nederland bijeen op Picnic 07, een crossmediaal evenement in Amsterdam. Als je een creatief beroep hebt en een week lang op zo’n evenement rondloopt, wil je toch dat alles op kantoor gewoon doorloopt. Met Creative Manager Pro kun je projecten en reclamecampagnes beheren, zelfs vanaf je iPhone. De ontwikkelaars van de software hebben bekendgemaakt dat de nieuwe versie 8.4.4 ook geschikt is voor de iPhone, de iPod Touch en voor Mac OS X 10.5 (Leopard).

Creative Manger Pro is een webgebaseerde dienst waarmee je de status van projecten kunt bekijken, contactgegevens van klanten kunt opzoeken en waarbij ontwerpers en andere medewerkers hun timesheets (urenbriefjes) kunnen invullen. Creative Manager Pro levert daarmee een geïntegreerde oplossing voor klantbeheer (CRM), projectmanagement, digitaal asset management, boekhouding, billing en toegang tot een extranet. Je kunt projectplannen maken, taken toewijzen, een tijdschema met mijlpalen opstellen en offertes voor aankopen en budgetten maken en goedkeuren. Je kunt zelfs ontwerpen en andere artwork op de iPhone bekijken.

Maar wat kost nu zoiets? Dat is na het doorbladeren van de website nog steeds niet helemaal duidelijk. Je kunt wel een testperiode aanvragen voordat je tot aanschaf overgaat.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juni 2012, 12:50
Categorie Diensten
Device iPhone [2007]
Software iPhone OS 1

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.