Cut The Rope: spelen met kaas in nieuwe Cheese Box-update

Cut The Rope heeft een update gekregen. In de Cheese Box vind je 25 nieuwe levels rondom kaas. Muizen hebben de snoepjes gekaapt en jij moet ze bij monstertje Om Nom krijgen.

cut-the-rope-kaasIn Cut The Rope kun je je nu helemaal onderdompelen in de wereld van kaas. De populaire game van Zeptolab heeft een nieuwe CheeseBox-update gekregen, dat bestaat uit 25 nieuwe levels met kaas. Tegelijk is er ook een nieuw vriendje aanwezig voor Om Nom: een kaasetende muis. Cut The Rope bevat nu 15 dozen met in totaal 375 levels, terwijl de prijs nog steeds €0,89 is. De Cheese Box levert ook weer nieuwe spelvarianten op. De muis is gek op spelen met snoep en sleept het snoepje steeds naar andere gaten in de kaas. Je moet strategisch samenwerken met de muizen om te zorgen dat je het snoepje in handen krijgt, zodat je het bij Om Nom kunt afleveren.

Cut The Rope heeft al meer dan 300 miljoen downloads geteld en is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Je moet het snoepje in de mond van monster Om Nom krijgen door gebruik te maken van hulpmiddelen in het speelveld, zoals touwen en ballonnen. Er zitten ook korte filmpjes in de game en als je Cut The Rope eenmaal hebt gekocht krijg je steeds nieuwe levels.

Downloaden: Cut The Rope (€0,89, iPhone, iOS 4.3+)
Ook vernieuwd: Cut The Rope HD (€3,59, iPad, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juli 2013, 10:31
Categorie Games
Onderwerp cut the rope

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.