Cut the Rope: Experiments tijdelijk gratis voor de iPhone en iPad

Het spel Cut the Rope: Experiments is vandaag voor zowel de iPhone als iPad gratis verkrijgbaar. In het spel los je puzzels op door touwtjes los te snijden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Cut the Rope ExperimentsCut the Rope: Experiments is vandaag voor zowel de iPhone als iPad gratis te downloaden. In het spel moet je een snoepje bij het monster Om Nom krijgen, door een aantal touwen los te snijden. Dit is de eerste keer dat Cut the Rope Experiments in prijs is verlaagd: de game kostte sinds zijn uitgave in augustus 79 eurocent. Het is niet duidelijk of het spel alleen vandaag gratis is, of dat hij het hele pinksterweekend te downloaden zal zijn.

Het spel Cut the Rope: Experiments is een vervolg op Cut the Rope, een iOS-spel dat lange tijd razend populair was. Door tijdens het lossnijden van je snoepje ook sterren te pakken, vergaar je in beide spellen een zo hoog mogelijke score. Ieder level is een kleine puzzel, die vaak maar op één manier is op te lossen. Cut the Rope Experiments introduceert spelelementen die niet in het origineel te vinden waren.

Wij schreven afgelopen jaar in een uitgebreide review over Cut the Rope: Experiments. In de tussentijd heeft het spel er een aantal levels bij gekregen.

Downloaden: Cut the Rope: Experiments (tijdelijk gratis)
Downloaden: Cut the Rope: Experiments HD (iPad, tijdelijk gratis)

Let goed op de prijs van de app voordat je hem koopt. Het kan zijn dat de prijs inmiddels weer is gestegen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 mei 2012, 20:52
Categorie Games
Onderwerp cut the rope

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.