Cut the Rope: Comic voor de iPhone en iPad verschenen

ZeptoLab heeft vandaag de stripvariant op Cut the Rope uitgebracht voor de iPhone en iPad. Het eerste hoofdstuk is gratis, maar voor de overige hoofdstukken betaal je €1,59 per stuk.

Cut the Rope iconNa het succes van meerdere Cut the Rope-spellen en een heuse knuffellijn, zat het eraan te komen: een nieuwe uitbreiding. Ontwikkelaar ZeptoLab kondigde vandaag een eigen stripserie aan. Inmiddels zijn de eerste delen in app-vorm verschenen. Cut the Rope: Comic is gratis in de App Store te downloaden voor de iPhone en iPad en geeft je toegang tot de eerste drie nummers en allen die zullen volgen. Het eerste hoofdstuk is gratis vanuit de app te lezen, voor de overige delen betaal je vanuit de app €1,59 per stuk.

Cut the Rope ComicIn de Cut the Rope-stripserie komen we meer te weten over Om Nom, het groene monstertje dat je in de gameserie snoepjes moet voeren. Samen met een aantal menselijke vrienden beleeft hij diverse avonturen. Op het moment zijn er drie verschillende hoofdstukken vanuit de app beschikbaar. De eerste, ‘Strange Delivery Part 1’, is gewoon gratis te lezen. Wil je weten hoe het verhaal verder gaat, dan moet je €1,59 per extra hoofdstuk betalen. Hoewel er nu nog maar drie hoofdstukken in totaal beschikbaar zijn, belooft ZeptoLab binnenkort meer uit te brengen.

Downloaden: Cut the Rope: Comic (gratis)

Ook Cut the Rope heeft vandaag een update voor de iPhone gekregen. Hierin is onder andere een doos met nieuwe levels, de Buzz Box, toegevoegd.

Downloaden: Cut the Rope (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 december 2011, 15:30
Categorieën Boeken, Games
Onderwerpen comics, cut the rope, strips, zeptolab

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.