Cut the Rope: Comic voor de iPad en iPhone verschenen

ZeptoLab heeft vandaag Cut the Rope: Comic uitgebracht, een speciale strip-app die meer vertelt over het groene monstertje Om Nom. Het eerste hoofdstuk is gratis, maar voor de rest betaal je €1,59 per stuk.

Cut the Rope ComicJe kon er op rekenen: na het succes van verschillende Cut the Rope-spellen en een eigen knuffellijn, kondigde ZeptoLab een speciale stripserie aan. Vandaag zijn de eerste delen in app-vorm verschenen. Cut the Rope: Comic is gratis in de App Store te downloaden voor de iPad en iPhone en laat je de eerste drie nummers en alle toekomstige nummers lezen. Het eerste hoofdstuk is gratis vanuit de app te lezen, maar voor de overige delen betaal je €1,59 per stuk.

De Cut the Rope-stripserie vertelt meer over Om Nom, het groene monstertje dat je in de gameserie snoepjes moet voeren. Samen met een paar vrienden beleeft hij allerlei avonturen.

Je kunt op het moment drie hoofdstukken in de app vinden. Hoofdstuk 1, ‘Strange Delivery Part 1’, is gewoon gratis te lezen. Ben je benieuwd hoe het verhaal verder gaat, dan moet je €1,59 per extra hoofdstuk betalen. Er zijn nu nog maar drie hoofdstukken beschikbaar, maar ZeptoLab belooft binnenkort meer uit te brengen.

Downloaden: Cut the Rope: Comic (gratis)

Ook Cut the Rope heeft vandaag een update voor de iPad gekregen. Hierin is onder andere een nieuwe doos met nieuwe levels, de Buzz Box, toegevoegd.

Downloaden: Cut the Rope HD (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 december 2011, 15:30
Categorieën Boeken, Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.