Cut the Rope 1.5: gratis nieuwe levels, iOS 5-optimalisatie

Cut the Rope versie 1.5 voegt nieuwe levels toe, die helemaal in het teken van de 'toolbox' staan. Je tapt op zagen om deze rond te draaien. Verder optimaliseert de update de game voor iOS 5.

Cut the RopeCut the Rope Experiments kwam afgelopen zomer uit als een opvolger op het originele puzzelspel, maar dat houdt ontwikkelaar ZeptoLAB niet tegen om alsnog het origineel flink uit te breiden. In een update voor Cut the Rope hebben ze een nieuwe doos gevuld met levels toegevoegd. De ‘toolbox’ zit boordevol uitdagingen waarin je een zaag moet gebruiken om het snoepje bij Om Nom te krijgen.

Cut the Rope toolboxIn Cut the Rope moet je een snoepje aan het monstertje Om Nom voeren. Dit doe je door touwtjes door te snijden, bellen te prikken en van alles te bewegen zodat je de hangende lekkernij zijn kant op kunt krijgen. De levels in de laatste update maken gebruik van zagen, die je kunt draaien door er op te tappen. Ook oudere objecten, zoals bellen, luchtpompen en hoeden zitten gewoon in de levels verwerkt.

Naast de nieuwe levels vind je in de Cut the Rope-update een navigatiebalk om makkelijker tussen dozen te wisselen, optimalisatie voor iOS 5 en een stempel die op dozen wordt gedrukt zodra je alle levels helemaal hebt uitgespeeld.

Downloaden: Cut the Rope (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 oktober 2011, 11:17
Categorie Games
Onderwerp cut the rope

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.