Cut the Rope HD 1.5: gratis extra levels, iOS 5-optimalisatie

Cut the Rope HD heeft een update ontvangen, die een doos vol met nieuwe levels toevoegt. Deze staan helemaal in het teken van de 'toolbox'. Ook optimaliseert de update het spel voor iOS 5.

Cut the Rope HDAfgelopen zomer kwam Cut the Rope Experiments uit als een opvolger op het originele puzzelspel, maar dat houdt ontwikkelaar ZeptoLAB niet tegen om alsnog het origineel flink uit te breiden. In een update voor de originele Cut the Rope HD is een nieuwe doos gevuld met levels toegevoegd. De ‘toolbox’ bevat een aantal nieuwe uitdagingen waarin je een zaag gebruikt om het snoepje bij Om Nom te krijgen.

Cut the Rope HD ToolboxJe moet in Cut the Rope HD een snoepje aan het monstertje Om Nom voeren. Iets dat je doet door touwen door te snijden, bellen te prikken en van alles te bewegen zodat je de hangende delicatesse zijn kant op krijgt. De laatste update zijn levels maken gebruik van zagen, die je draait door er op te tappen. Oudere objecten zoals bellen, luchtpompen en hoeden zitten ook in de nieuwe levels verwerkt.

Je vindt in de Cut the Rope HD-update ook een navigatiebalk om makkelijker tussen dozen te wisselen, optimalisatie voor iOS 5 en een stempel die op dozen wordt gedrukt zodra je alle levels zijn uitgespeeld.

Downloaden: Cut the Rope HD (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 oktober 2011, 11:17
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.