Couverts: recensies schrijven en reserveringen annuleren in restaurant-app

De tafel reserveren-app Couverts voor iPhone laat je nu achteraf een recensie schrijven van het restaurant en geeft locaties weer op kaart.

Couverts RTL Nederland iOS restaurant reserverenDe tafeltje reserveren-app Couverts van RTL Nederland heeft een update gekregen naar versie 2.4. De applicatie is daarmee voorzien van de mogelijkheid om recensies van restaurants te schrijven. Je krijgt een uitnodiging voor een recensie na het eten. Die functie was voorheen alleen voorbehouden aan de website van Couverts. In de iPhone-app kan je nu je eigen profiel benaderen, waarop je niet alleen recensies kan beheren, maar ook reserveringen kan aanpassen of annuleren.

De applicatie lijkt qua functionaliteit nu meer op de website. Ook heeft Couverts nieuwe restaurants toegevoegd aan de database, waarbij je online kan reserveren. De restaurants waarbij je kan reserveren herken je aan de foto, een pictogram dat de beschikbaarheid aangeeft en de hoeveelheid informatie bij het restaurant in de app. Versie 2.4 voegt een locatie op kaart toe aan de restaurantdetails.

Couverts restaurantpagina Couverts overzicht restaurants met reserveringen

Als je Couverts nog niet eerder hebt geïnstalleerd of gebruikt, krijg je vanaf versie 2.4 voor de iPhone een eenmalige introductie van hoe de app werkt.

Downloaden: Couverts (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 april 2013, 14:51
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerpen couverts, eten, planeten, restaurant

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.