hopTo: Office-documenten synchroniseren met je iPad

iPad-app hopTo synchroniseert je Office-documenten tussen computer en iPad. Je kunt op de iPad ook bewerken.

hopTo iconiPad-applicatie hopTo belooft een alternatieve methode waarop je Office-documenten kunt openen en bewerken op je iPad. De app is een welkome toevoeging, met de officiële versie van Office mogelijk uitgesteld tot eind 2014. De app is alleen niet zomaar door iedereen te gebruiken: hopTo maakt net als Mailbox gebruik van een wachtrij, waardoor je eerst zo’n vijf uur in de rij moet staan.

Door op je computer een bijbehorend programma te installeren, synchroniseert hopTo Office-bestanden tussen iPad en computer. Niet iedereen kan dit echter zomaar doen: je hebt namelijk een Windows-versie van Office nodig om hopTo te benutten. Mac-gebruikers hebben op het moment dus weinig aan de nieuwe app.

Zit je op hetzelfde netwerk, dan toont hopTo de documenten van Office op je computer. Zodra je buiten de deur bent kun je cloud-diensten zoals Dropbox gebruiken om documenten te openen. Bestanden kunnen binnen hopTo gewijzigd worden, maar hiervoor wordt een vrij simpel ogende bewerker gebruikt. Daarom heb je niet immens veel knoppen op het scherm staan. Op zoek naar een volledigere Office-ervaring? Dan kunnen we je altijd nog CloudOn aanraden.

Downloaden: hopTo (gratis, iPad, iOS 6.0+)

hopTo iPad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 april 2013, 15:38
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.