Compleet vernieuwde Wunderlist 2 nog voor de kerst beschikbaar

Er komt een compleet vernieuwde versie van Wunderlist aan, de fraai vormgegeven takenlijstapp van 6Wunderkinder. De nieuwe versie zal nog vóór de kerst beschikbaar komen op iOS, Mac, Android en Windows. Dat er werd gewerkt aan een nieuwe versie bleek afgelopen september al, toen de ontwikkelaar aankondigde met Wunderkit te gaan stoppen. In plaats daarvan […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

wunderlist-2Er komt een compleet vernieuwde versie van Wunderlist aan, de fraai vormgegeven takenlijstapp van 6Wunderkinder. De nieuwe versie zal nog vóór de kerst beschikbaar komen op iOS, Mac, Android en Windows. Dat er werd gewerkt aan een nieuwe versie bleek afgelopen september al, toen de ontwikkelaar aankondigde met Wunderkit te gaan stoppen. In plaats daarvan zou in 2012 nog een compleet vernieuwde Wunderlist 2 op de markt komen.

Wunderlist 2 is flink aangepakt en zal als universele app beschikbaar komen voor alle apparaten. Dat betekent dat er geen aparte smartphone- en tabletversies meer zullen zijn, zowel op iOS als op Android. De app is al ingediend bij Apple ter goedkeuring, dus als alles soepel verloopt kunnen we de vernieuwde Wunderlist de komende dagen al verwachten.

De ontwikkelaar heeft gezorgd voor een nieuwe back-end, waardoor synchronisatie nog vlotter moet gaan verlopen. Er zitten bovendien een hoop nieuwe functies in. De gebruikersinterface is simpeler en intuïtiever geworden en ziet er beter uit op apparaten met een retinascherm. De huidige apps worden hoog gewaardeerd en zijn gratis; het is onduidelijk waar 6Wunderkinder geld mee verdient. Er zit ondertussen meer dan 4,7 miljoen dollar aan investeringsgeld in.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 december 2012, 13:07
Categorie Productiviteit
Onderwerpen takenlijst, todo, wunderlist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.