Collage Pro: kunstzinnige collages maken op de iPhone

Collage Pro is een app waarmee je allerlei kunstzinnige collages kunt maken. De app bevat diverse graphics en aanvullende pakketten om je eigen kunstwerkje te maken.

collage proCollage Pro is een iPhone-app die onlangs een update heeft gekregen. We hadden er nog niet eerder aandacht aan besteed, dus de update is een mooie aanleiding om eens te vertellen wat je hiermee kan. Collage Pro is bedoeld om collages, knipsels en kunstzinnige constructies te maken. De app zelf is gratis, maar om gebruik te maken van alle mogelijkheden moet je via een in-app aankoop allerlei extra’s aanschaffen. Ter promotie biedt de maker die libraries momenteel voor €0,79 aan in plaats van €2,39. Is het de moeite?

collage-pro-iphoneWel als je creatief bent en lekker bezig wilt gaan met je eigen concept art. Bij collages denk je misschien al snel aan knullige collectie foto’s die in een lijstje zijn gepropt. Dergelijke collages kun je met Collage Pro ook maken, maar de app blinkt vooral uit op het kunstzinnige vlak. Je kunt kunstwerkjes maken met behulp van de 650 graphics die in meerdere lagen te gebruiken zijn. Je kunt flink inzoomen om ook de details te bewerken, kleuren kiezen en je kunstwerkje automatisch laten opslaan. Als je de afbeeldingen bij de app bekijkt begrijp je meteen waar deze app voor bedoeld is. Het eindresultaat kun je zo op Facebook delen of zelfs op een wenskaart laten drukken. Dat laatste zul je zelf moeten regelen, want er zit geen koppeling met een externe afdrukdienst in de app.

Downloaden: Collage Pro (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 oktober 2011, 7:54
Categorie Lifestyle
Onderwerpen fotocollage, kunst

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.