World of Goo HD iPad-game flink afgeprijsd

World of Goo HD is momenteel sterk afgeprijsd: van 3,99 voor 79 cent. De game World of Goo won vele prijzen en wordt hoog gewaardeerd. Maar liefst 80 procent korting maken de aanschaf wel heel interessant.

world of goo ipadWorld of Goo werd tweemaal uitgeroepen tot iPad-game van het jaar, door twee verschillende websites. Dat schept hoge verwachtingen, die gelukkig ook worden waargemaakt. World of Goo HD heeft in de Amerikaanse App Store een gemiddelde waardering van 4,5 sterren, uitzonderlijk hoog voor een spelletje dat je ‘zomaar’ even kunt spelen. De universele versie World of Goo HD (ook te spelen op iPhone 3GS/4 of 3e/4e generatie iPod touch) is momenteel extra goedkoop. Je betaalt geen €3,99 maar slechts €0,79.

Voor dat geld krijg je een game waarin miljoenen Goo Balls het voor het zeggen hebben. Ze leven in een wereld die ze willen ontdekken, maar weten niet dat ze deel uitmaken van een game. Versleep de bollen goo om structuren zoals bruggen te bouwen, ontdek dat elk level anders is en dat elke puzzel om een nieuwe oplossing vraagt. Onderweg kom je nieuwe Goo Balls tegen, die andere eigenschappen hebben en ook een andere aanpak vergen.

Downloaden: World of Goo (normaal €3,99 nu €0,79)

Let op: de korting geldt tijdelijk, dus wacht niet te lang!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 oktober 2011, 23:42
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.