Cobook Contacts 2.0 introduceert Livecards: online visitekaartjes

Cobook Contacts heeft een update gekregen voor iPhone waarmee je visitekaartjes online kan synchroniseren met anderen: de Livecard.

Cobook iPhone iPod touch adressenlijst-appDe iPhone-contactenapp Cobook Contacts heeft een grote update gehad die ervoor zorgt dat je visitekaartje voortaan in contact staan met anderen en online gesynchroniseerd wordt. Als gebruiker van de applicatie kan je zelf een Livecard aanmaken en bijhouden die synchroniseert met andere gebruikers die in verbinding staan met je. Cobook noemt Livecard het ultieme visitekaartje, omdat je niet steeds nieuwe hoeft te drukken en je hem makkelijk online kan bijhouden.

Cobook contactpaginaAls je genoeg andere Cobook-gebruikers in je contactenlijst hebt staan, zal je merken dat Cobook bij het opstarten op zoek zal gaan naar de synchronisatie van contacten. Livecard probeert je adresboek te completeren met e-mailadressen, telefoonnummers en foto’s van je contacten. Overigens was Cobook al gespecialiseerd in het zoeken en vinden van gegevens vanaf sociale netwerken als Twitter, LinkedIn en Facebook, zoals je kan lezen in onze uitgebreide impressie van Cobook december vorig jaar.

Dat de Livecard-functie geïntroduceerd is in versie 2.0, wil nog niet zeggen dat die vlekkeloos werkt. In de applicatie werden we genoodzaakt uit te loggen met Facebook en daarna opnieuw in te loggen bij het aanmaken van de Livecard. Pas daarna werkte de functie om een deelbaar visitekaartje aan te maken. Cobook erkent het probleem inmiddels aan ons via Twitter. Verder lijkt Cobook Contacts stabieler na de update vanaf versie 2.0, waar de applicatie voorheen regelmatig met vastlopers kampte.

Downloaden: Cobook Contacts (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 maart 2013, 18:49
Categorie Productiviteit
Onderwerp contacten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.