Club Geluk’s Boodschappenlijst: shoppen in jaren ’50-stijl op iPhone

Club Geluk's Boodschappenlijst is een geinige iPhone-app waarmee je boodschappen kan doen in jaren '50-stijl. Jammer dat het beroerd werkt.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Club Geluk's Boodschappenlijst iPhone iPod touch iPadJe hebt vermoedelijk allang geen nieuwe boodschappenlijst-app meer nodig voor de iPhone of iPad. Je gebruikt een standaard to-do applicatie voor de lijst, een supermarkt-app of een ouderwets vel papier. Kan een jaren ’50-stijl je overhalen over te stappen van applicatie? Club Geluk’s Boodschappenlijst is een simpele toepassing, gemaakt door een webshop. Met een compliment na het voltooien van de lijst, memorerend aan vervlogen tijden. Mieters!

Hoe moeilijk kan een boodschappenlijstje zijn? Bovenin heb je een balk waarin je de boodschap intypt en van de app meteen suggesties krijgt. Een enter of een druk erop is genoeg hem toe te voegen aan het lijstje. Je kan een plusje erachter drukken om hem toe te voegen aan de vaste items.

Meer kan je niet met de applicatie en eerlijk gezegd: eigenlijk is de app ook niet eens goed. Het voelt als een webpagina overgezet naar een app en reageert ook zo traag. Zo kan je tikken wat je wilt op items in je lijst, het is niet heel duidelijk wanneer de balk Gedaan in beeld komt en wanneer je een item doorhaalt. En ook de functie van je opgeslagen vaste items is niet echt duidelijk. Doet niks naar de boodschappenlijst voor in de supermarkt, ongedacht waar je een vinkje neerzet. Het enige wat een boodschappenlijstje goed hoeft te doen, doet Club Geluk’s Boodschappenlijstje niet goed. Leuk idee, matige uitwerking. Dat mag beter!

Downloaden: Club Geluk’s Boodschappenlijst (gratis, universele app, vanaf iOS 4.3)

Club Geluk's Boodschappenlijst lijst Club Geluk's eindtekst na een lijst

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 november 2012, 16:21
Categorieën Nederlandse apps, Productiviteit
Onderwerpen boodschappen, supermarkt, takenlijst

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.