Clash of Clans krijgt update: nieuwe luchtverdediging en meer

Het populaire bouw- en veroverspel Clash of Clans voor iPhone heeft nieuwe en sterkere eenheden en verdedigingen en klassementen.

Clash of Clans header iPhone iPadHet ongekend populaire bouw- en veroverspel Clash of Clans heeft een grote update gekregen voor de iPhone en iPad. Versie 3.25 introduceert nieuwe manieren om aanvallen vanuit de lucht te verdedigen. De luchtbom en mijnzoeker zijn nieuwe specialiteiten om gevaar vanuit het luchtledige neer te halen, met verdedigingstorens van level 7 kan je draken uit de lucht schieten en je kan ballonnen doorzeven met de boogschuttertoren van level 11. Er zijn nog veel meer vernieuwingen.

Vooral de fanatieke clanspeler profiteert van de Clash of Clans-update. Er zijn meerdere verbeteringen aangebracht in de klassementen in het spel. Die zijn groter dan voorheen en ze worden voortaan gepresenteerd als een ware Top 40. Nieuwe clanleden worden als zodoende aangemerkt en je ziet ook wie er daalt en stijgt in het klassement. Ook zijn er plaatselijke klassementen op land ingedeeld.

Clash of Clans ranglijstenVerder zijn er heel veel inhoudelijke aanpassingen. Als je investeert in je labaratorium, heb je toegang tot level 6-eenheden. Barbaren krijgen scherpere zwaarden en hoornhelmen, boogschutters nieuwe technieken, reuzen zijn sterker en ballonnen zijn voorzien van stekels. Daarnaast kunnen je helden – die niet dood kunnen gaan maar wel vermoeid raken – sneller dan voorheen herstellen dankzij de alchemist en zijn nieuwe slaapdrankje. Daarnaast bestrijken ze een groter gebied als je erop tikt. Ook zie je beter in welke doelwitten in het bereik van de helden vallen. Muren van level 9 en 10 zijn voortaan sterker dus een investering waard, de winkel meldt nieuwe beschikbare voorwerpen en het duurt minder lang om spreuken te maken. En: de vallen hebben meer bereik. Er zijn hoe dan ook veel voordelen te behalen aan Clash of Clans versie 3.25.

In Clash of Clans bouw je een dorp in Viking-achtige stijl en ontwikkel je vechteenheden die je hard nodig zal hebben: iedereen is iedereens tegenstander namelijk in het spel, omdat je naburige dorpen kan veroveren en plunderen. Daarom kan je clans aanmaken, zodat je de handen ineen slaat met andere spelers en wat sterker staat in de strijd. Het spel is met 14.380 beoordelingen in de Nederlandse App Store ongekend populair.

Downloaden: Clash of Clans (gratis, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2013, 13:59
Categorie Games
Onderwerpen clash of clans, freemium

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.