Capcom brengt iPhone-game Who’s That Flying uit

Capcom heeft een nieuwe game op de iPhone uitgebracht. In Who's That Flying heb je een cartoonachtige spaceshooter met diverse levels en awards.

whos that flyingDe befaamde spelletjesuitgever Capcom heeft vannacht een nieuwe game uitgebracht. ‘Who’s That Flying’ is een universele app voor iPhone en iPad. Het gaat om een horizontale space-shooter die doet denken aan games als Gradius of R-Type. In de game vind je een Story Mode met 15 levels in 5 verschillende stages. Ook zitten er 5 gigantische eindbaasgevechten in. Kies je voor de Infinite Mode, dan liggen er 4 stages op je te wachten en in de Challenge Mode komen daar nog eens 24 bij. De game is aangepast voor het Retina-scherm van de iPhone 4 en vierde generatie iPod touch en heeft een koppeling met OpenFeint voor het publiceren van je scores.


De graphics van ‘Who’s That Flying’ hebben een wat cartoonachtig uiterlijk. Naast de al genoemde levels en stages zitten er 12 glitter-awards in die je moet ontdekken en nog eens 14 Bonus Magazine-artikelen om te unlocken.

Downloaden: Who’s That Flying (€2,39)

whos that flying iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
28 april 2011 om 10:47
Onderwerpen
,
Categorie
Games
3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.