Camera+ krijgt captions-functie, nu voor half geld

De populaire foto-applicatie Camera+ heeft een update gekregen met als belangrijkste nieuwe functie: Captions! Zelf is ontwikkelaar Tap Tap Tap er nogal enthousiast over de Captions; ze hebben meteen de prijs van de app gehalveerd om deze nieuwe functie te vieren. Maar bij ons maakten de captions nog niet een echt overtuigende indruk. De functie […]

camera plus muziekfestivalDe populaire foto-applicatie Camera+ heeft een update gekregen met als belangrijkste nieuwe functie: Captions! Zelf is ontwikkelaar Tap Tap Tap er nogal enthousiast over de Captions; ze hebben meteen de prijs van de app gehalveerd om deze nieuwe functie te vieren. Maar bij ons maakten de captions nog niet een echt overtuigende indruk. De functie is lastig te vinden en geeft niet de grappige praatballonnetjes zoals je van Halftone kent. Je kunt een tekst onderlangs of dwars door je foto’s zetten en daar blijft het bij.

Het plaatsen van een caption is pas mogelijk als je een border hebt geplaatst. Deze bepaalt ook meteen het lettertype van je tekst. Met knoppen kun je met één klik datum, tijd of een recent ingevoerde tekst onder je foto toevoegen. De makers hebben bovendien de performance van de app verbeterd, vooral bij het kiezen van effecten. Ook nieuw is een optie om op te slaan zonder de bewerkingen. En als je foto’s uploadt naar Facebook zijn die voortaan in de volledige resolutie.

Downloaden: Camera+ (tijdelijk €0,79 normaal €1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 augustus 2011, 22:18
Categorie Fotografie en video
Onderwerp camera

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.