Call of Duty Elite geoptimaliseerd voor clans in het schietspel

Call of Duty Elite voor iPhone en iPad is voorzien van betere clansupport, een nieuw hoofdmenu en live streaming video met behulp van Twitch.

Call of Duty EliteOngeacht welke Call of Duty je ook speelt: als je het dagelijks en fanatiek doet, is de kans aardig groot dat je het in clanverband doet met een vaste selectie teamgenoten. Daarvoor is de iPhone-applicatie van de shooterreeks nu aangepast. Call of Duty Elite presenteert statistieken van je clan overzichtelijker dan voorheen in de vernieuwde Clan HQ. Een snel paneel moet er nu voor zorgen dat je de belangrijkste gegevens zo snel mogelijk ziet.

Als je het over gewijzigde panelen hebt: ook het hoofdmenu van Call of Duty Elite is onder handen genomen en laat zich volgens de makers nu bestempelen als een ‘lade’. Het betekent vooral dat je de het hoofdmenu door kan pluizen middels een veegbeweging. De laatste update, naast bugfixes van de volg en ontvolg-functie en de bijgehouden uitdagingen, is dat het live streamen van wedstrijden nu wordt ondersteund door Twitch, een populaire live streamingdienst van games.

Downloaden: Call of Duty Elite (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 maart 2013, 21:30
Categorie Games
Onderwerp call of duty

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.