Call of Duty Elite 2.0: iPhone-app klaar voor Black Ops II

De iOS-app van Call of Duty Elite is geoptimaliseerd Call of Duty Black Ops II, en bevat nu gegevens over de singleplayer en multiplayer ervan.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Call of Duty Elite voor Black Ops II iPhone iPadHet slechte nieuws is dat Call of Duty Elite nog niet is geoptimaliseerd voor het scherm van de iPhone 5, maar het goede nieuws is dat de data-app van de shooterreeks precies op tijd is vernieuwd voor de komst van Call of Duty Black Ops II. In de applicatie kan je zodoende nu ook statistieken bekijken van de verhaallijn, recente multiplayer-potjes en challenges die je hebt afgewerkt. Daarnaast is er zelfs live TV voorhanden in de app en is de applicatie nu ook geschikt voor de iPad.

Zoals de nadruk bij de allernieuwste Call of Duty ook meer dan ooit op de professionele gamingsport ligt, zo heb je in de applicatie vanaf nu de Clan HQ. Vanuit die module kan je solliciteren op clans die actief zijn in de shooter, kan je de laatste activiteit binnen je spelersgroep zien en als hoofd van de clan kan je ook een bericht van de dag instellen. Geen wonder: een beetje clan speelt natuurlijk elke dag.

Een andere grote nieuwe toevoeging is Call of Duty Elite TV, waarmee je live kan meekijken met de betere spelers op Aarde om er (hopelijk) lering uit te trekken. Het maakt voor de dienst niet uit op welk platform het spel wordt gespeeld. Daarnaast kan je ook multiplayer gidsen in de app raadplegen en favoriete video’s van Activision bekijken – allemaal om jezelf een betere soldaat in de online slagvelden te maken.

Call of Duty Elite is sinds kort geheel gratis, net zoals Xbox Smartglass met Halo Waypoint op de iPhone een gratis informatiebron is voor het vorige week uitgebrachte schietspel Halo 4 voor de Xbox 360.

Downloaden: Call of Duty Elite (gratis, universele app, vanaf iPhone 3GS en iOS 5.0)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 november 2012, 13:25
Categorie Games
Onderwerp call of duty

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.