C1000 Stop Motion App laat kinderen videoclips maken

C1000 heeft een Stop Motion App laten ontwikkelen waarmee kinderen stopmotion-filmpjes kunnen maken. Die worden in een YouTube-kanaal van C1000 gezet, waarna ze prijzen kunnen winnen met de origineelste filmpjes.

c1000 stop motionBoodschappen doen in de supermarkt en stop motion-filmpjes maken… het lijkt niet de meest voor de hand liggende combinatie. Maar supermarktketen C1000 heeft toch een Stop Motion App laten ontwikkelen, waarmee kinderen hun eigen videoclip kunnen maken. De clip is meteen vanuit de app op YouTube te plaatsen – een unieke functie volgens de ontwikkelaars, maar helaas was Apple zelf ook al op dat idee gekomen in iMovie. De app is ontwikkeld voor de Groovy Gogo-campagne van C1000 zodat kinderen bijvoorbeeld de clip van The Breakz kunnen naspelen door de Gogo’s voor de camera een dansje te laten doen.

De Gogo’s hebben zo te zien al tot hysterische toestanden bij de supermarkten geleid. De kinderen kunnen met de Stop Motion App ook iets winnen: alle filmpjes verschijnen op het YouTube-kanaal van C1000 en de origineelste krijgen een Groovy Gogo-pakket.

Downloaden: Stop Motion App (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 september 2011, 12:14
Categorie Amusement
Onderwerpen c1000, stop-motion, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.