Byline 4.0 voor iPhone en iPad krijgt meer snelheid en verbeterde interface

Byline is een RSS-app voor de iPhone, die een update heeft gekregen naar 4.0. In de interface zijn diverse verbeteringen en bugfixes doorgevoerd.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

bylineDe RSS-applicatie Byline heeft een update gekregen naar versie 4.0 met diverse verbeteringen. Zowel de betaalde (€2,39) als universele gratis versie werden uitgebreid met nieuwe functies, waaronder volledige ondersteuning voor de iPad en een Mark All as Read-knop om alle nieuwsberichten als gelezen te markeren. De app is op meerdere punten sneller geworden. Je kunt bijvoorbeeld tijdens het synchroniseren van gegevens de app gebruiken, zonder dat er veel vertraging optreedt. Het scrollgedrag van de app is ook aangepakt en de app herkent beter de horizontale swipe-beweging wanneer je een artikel als gelezen wilt markeren. Een icoontje in de app geeft duidelijker aan welke links al dan niet in de cache staan.

Naast al deze kleine verbeteringen zijn er ook diverse bugs opgelost. Bijvoorbeeld een bug waarbij de Back- en Stop-knop gingen flikkeren bij het bekijken van een item. Byline heeft een koppeling met je Google Reader-account en kan deze automatisch synchroniseren. Beide versies van de app hebben een update gekregen, waarbij de gratis versie van de app nu volledige ondersteuning voor de iPad biedt. Je kunt via een in-app aankoop met 50% korting upgraden naar de betaalde versie.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 maart 2011, 16:51
Categorie Productiviteit
Onderwerp rss

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.