Buy me a Pie! voor iPhone: nieuwe opvolger van boodschappenlijsten-app

Buy me a Pie! voor iPhone en iPad heeft gedeelde boodschappenlijsten en achtergrondsynchronisatie. Buy me a Pie! Classic is nu gratis.
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

Buy me a PieBuy me a Pie is een nieuwe universele boodschappenlijst-app met achtergrondsynchronisatie en gedeelde boodschappenlijsten. Hierdoor kun je op ieder moment een lijstje bijwerken en krijgen familie of vrienden wijzigingen meteen te zien. Naast de iPhone en iPad kun je wijzigingen ook doorvoeren via de website van Buymeapie.com. Door de komst van Buy me Pie is de originele versie van de app – Buy me a Pie Classic – nu gratis in de App Store te verkrijgen.


In beide apps kun je gebruik maken van kleurcoderingen. Je kunt bijvoorbeeld boodschappen die in hetzelfde schap liggen of anderszins tot dezelfde categorie behoren dezelfde kleur geven. De app groepeert de verschillende categorieën dan automatisch. Ook heeft de app een zelflerend woordenboek, waarin ingevoerde artikelen automatisch worden opgeslagen. Zo verschijnt de boodschap die je zoekt de volgende keer al bij het typen van een aantal letters. Je kunt dit woordenboek sorteren op alfabet, kleurgroep of gebruiksfrequentie. In de app kun je gedeelde boodschappenlijstjes beheren via live sync. Als anderen iets wijzigen krijg jij dat dus meteen te zien. Je kunt ook pushmeldingen voor wijzigingen instellen.

woordsuggestielijsten

In de app kun je verschillende lijstjes aanmaken. Je krijgt een overzicht van al jouw lijstjes door een knijpbeweging te maken, en selecteert een lijst door erop te tikken. Je kunt bladeren door te vegen. Daarnaast kun je lijstjes sturen via sms of e-mail, kopiëren, en opslaan via cloudopslag. Veeg een lijstje omhoog om alle doorgestreepte boodschappen te wissen. Tot slot kun je in de instellingen ook de automatische schermvergrendeling uitzetten. Wel zo handig als je door een winkel aan het banjeren bent.

De Classic-app komt in functies grotendeels overeen met het nieuwe Buy me a Pie!. De Classic versie heeft alleen geen synchronisatie op de achtergrond, een andere bediening en geen iOS 7-ontwerp. Of iedereen €2,69 voor de nieuwe app wil betalen is dus maar de vraag. Mensen die nog niet bekend zijn met Buy me a Pie! doen er in ieder geval goed aan eerst de Classic versie eens te downloaden: die is gratis en geeft een goed idee van de app. Daarna kun je altijd nog overschakelen naar de betaalde versie, voor het modernere jasje.

Buy me a Pie! (2,69, universeel, iOS 7.0+)
Buy me a Pie Classic! (tijdelijk gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 november 2013, 10:17
Categorie Productiviteit
Onderwerp boodschappen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.