Bundels beltegoed-app ondersteunt Simyo en T-Mobile prepaid, MTV Mobile en Youfone abonnementen

De Nederlandse app Bundels is verbeterd en biedt nu ook inzicht in het aantal belminuten, sms'jes en MB's datagebruik voor MTV Mobile en Youfone-abonnees en prepaid-klanten van T-Mobile en Simyo.

bundels iphoneDe beltegoed-applicatie Bundels, die voor de ene gebruiker niet lijkt te werken maar voor de ander een perfect hulpmiddel is, is geüpdatet en ondersteunt meer providers. Vanaf versie 3.1 worden abonnementen van Youfone en MTV Mobile ook ondersteund in de applicatie en kan je er eveneens terecht voor je resterende saldo als je T-Mobile of Simyo prepaid gebruikt. In de vorige versie kon je belstatus opeens ontbreken, maar dat moet in 3.1 zijn aangepast. Voor gebruikers van alle providers hoort het weer zichtbaar te zijn.

Bundels beltegoed T-Mobile in de appVoor de Youfone-gebruikers is er wel een grote kanttekening: zij zien weliswaar algemene abonnementgegevens en facturen opduiken in de applicatie, maar krijgen nog geen kijkje van de lopende kosten – dus het resterende aantal belminuten, sms-berichten en MB’s data deze maand. MTV Mobile wordt wel volledig ondersteund.

Prepaid-gebruikers van T-Mobile en Simyo worden verzocht eerder ingevoerde gegevens in Bundels te verwijderen en dan opnieuw de prepaid-gegevens in te voeren. De Nederlandse ontwikkelaar Skindustries noemt het direct verdwijnen van de reclame na de ‘premium’ in-app aankoop voor meer abonnementen en ‘betere ondersteuning voor alle providers’ als overige verbeteringen in de applicatie.

Wij ervaren het net iets anders: ons T-Mobile i150-abonnement word plots aangeduid als zakelijk en laat niet langer de extra kosten over je bundel (zoals bellen naar het buitenland) zien. In plaats daarvan zien we wel het tariefplan vermeld staan en de start- en einddatum van het abonnement. Skindustries is echter alweer bezig met de volgende update. Onwikkelaar Neal van den Eertwegh:

In de tussentijd dat Apple 3.1 heeft goedgekeurd, zijn er alweer verschillende verbeteringen doorgevoerd. De belstatus van Youfone wordt toegevoegd, en het probleem van Flex is opgelost. 3.2 willen we zo snel mogelijk weer insturen. Waarschijnlijk volgende week dinsdag. Mochten gebruikers data missen, of merken dat data niet klopt, kunnen ze contact met ons op nemen. Dan gaan wij zorgen dat het opgelost wordt.

Downloaden: Bundels (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 mei 2012, 11:44
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerpen beltegoed, databundel, sms

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.