Priority Matrix: projectmanagement met meerdere projecten tegelijk op de iPad

Priority Matrix is een app waarmee je meerdere projecten naast elkaar kunt beheren. De app is momenteel met 80 procent korting te downloaden. Daarnaast zijn er soortgelijke apps voor iPhone en Mac.

priority matrix ipadPriority Matrix is de komende dagen met 80% korting te krijgen. Met deze projectmanagement-app kun je de taken van meerdere projecten beheren. De app geeft je ook de mogelijkheid om tientallen lijsten te maken en ideeën te noteren. Volgens de ontwikkelaar gebruiken mensen de app om gemiddeld 10 projecten te beheren. In andere iPad-apps is dat moeilijk te doen, maar Priority Matrix belooft het makkelijker te maken. Je verdeelt de taken in vier groepen: nu doen, inplannen, taken met veel afleiding en niet-ingedeelde taken. Door de taken af te beelden in een kwadrant kun je meteen zien welke taken prioriteit hebben en welke je eventueel later kunt doen.

Door de grootte van een kwadrant of een lijst te veranderen, kun je beter focussen op de taken die nog gedaan moeten worden. Naast deze iPad-app zijn er aparte apps voor de iPhone, Mac en Windows. Via cloudsynchronisatie kun je de data tussen alle platformen onderling bijwerken.

Downloaden: Priority Matrix (tijdelijk €0,79 normaal €2,99)
Ook verkrijgbaar: Priority Matrix voor iPhone (€4,99)
Voor de Mac: Priority Matrix voor Mac (€15,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 mei 2012, 13:02
Categorie Productiviteit
Onderwerpen project, projectmanagement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.