BuddyCalc: uitgaven registreren en verdelen met Nederlandse app

BuddyCalc is een applicatie waarmee je uitgaven voor bepaalde events kunt registreren en verdelen onder vrienden.
Jeroen Wienen - · Laatst bijgewerkt:

BuddyCalc ProWanneer je met een groepje mensen op vakantie gaat of samenwerkt kan het soms moeilijk zijn om bij te houden wie wat betaald heeft en wie nog wat hoort te krijgen. Met BuddyCalc Pro kun je deze kosten bijhouden en krijg je overzichtelijk te zien wie wat verschuldigd is en aan wie hij dat is. Als je veel op reis bent is de app extra handig. Je kunt namelijk bij al je uitgaven aangeven in welke valuta ze betaald zijn en deze worden uiteindelijk allemaal verrekend in een valuta naar jouw keuze. Ook kun je ervoor kiezen om de wisselkoers zelf in te voeren. De applicatie is bovendien volledig in het Nederlands.

Er zijn flinke verschillen tussen de gratis versie en de pro-app, die €0,79 kost. Zo kun je bij de pro-versie aangeven wie de kosten maakt en ook wie de kosten betaalt. Je kunt aangeven dat de kosten gedeeld moeten worden tussen alle mensen die mee zijn, voor één iemand zijn, maar je kunt ook aangeven dat een paar mensen uit de groep moeten betalen. Ook kun je aangeven wie al betaald heeft. Om kosten toe te wijzen aan een persoon heb je de pro-versie nodig. De app heeft standaard een aantal categorieën waar je je uitgaven in kunt opdelen, maar je kunt zelf ook eigen categorieën toevoegen als je gebruik maakt van de pro-app. Ook kun je met de gratis app maar één event aanmaken.

Als je de pro-app gebruikt kun je ook gebruik maken van de website die bij de app hoort: BuddyCalc.com. Je hebt dan de mogelijkheid om de gegevens uit de app te synchroniseren met de website, maar dit gaat niet automatisch. Als je de gegevens wilt synchroniseren moet je dit handmatig aangeven. Verder kun je met de pro-app je gegevens exporteren in Excel en .csv-formaat, die beide openen in Excel. Om een Excel-bestand te exporteren moet je wel gebruik maken van de website; via de app kun je gegevens alleen exporteren via een .csv-bestand in een e-mail.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 december 2012, 23:35
Categorieën Nederlandse apps, Reizen
Onderwerpen calculator, reizen, uitgaven

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.