Bright.nl brengt nieuwe app voor iPhone en iPad uit

Het Nederlandse techblog- en blad Bright.nl heeft een nieuwe iPhone-app uitgebracht. Reacties en pushberichten worden ondersteund.

Bright.nl nieuwe iPhone-app 2013Het Nederlandse tech-lifestyle blad en weblog Bright.nl heeft een nieuwe app voor de iPhone en iPad uitgebracht. Het gaat om een nieuw in de App Store verschenen applicatie die de vorige applicatie vervangt, en daarom ook al boven versienummer 4.0 uitsteekt. De nieuwe toepassing gemaakt door 24/7World.net en ontworpen door Studio Lowman oogt een stuk moderner dan voorheen, met veel gebruik van de kleuren wit en lichtgrijs. In een schuifmenu aan de linkerkant, benader je bekende categorieën als de Uitpakparty, Uitlegparty, video’s en Eye Candy.

De app vult het hele scherm en laat zelfs geen ruimte voor de tijd bovenin beeld vermeld. Dat helpt de app zijn strakke uiterlijk te geven, waarin je bovenin in een witte balk de rubrieksnaam in beeld blijft zien en daaronder scrollt tussen berichten die met grote foto’s en hun kop worden aangekondigd. In nieuwsrubrieken staan ook nog inleidende regels tekst onder een foto naar een bericht, en met een blauwe tekstballon zie je het aantal reacties. Reageren onder berichten kan meteen in een uitnodigend groot tekstvak onder de tekst, maar je moet je wel hebben aangemeld. Tekst is uitgevoerd in een ronde letter.

Bright hoofdmenu linkerkant iPhone-app Bright index nieuws iPhone

Je kan in het schuifmenu aan de linkerkant scrollen om notificaties aan te zetten voor rubrieken waarvan je pushberichten wilt ontvangen. Daarbij heb je de keuze uit al het nieuws, brekend nieuws en de vaste categorieën van de website van het blad.

Downloaden: Bright.nl (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 mei 2013, 16:36
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws
Onderwerp weblog

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.