Bezoek Bright Day op zaterdag 25 mei met speciale Bright Day-app

De Bright Day-app is een digitaal programmaboekje voor Bright Day, op 25 mei 2013. In de Bright Day-app vind je een de laatste updates, informatie over locatie, tweets en een livestream.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

bright day bannerKomende zaterdag is Bright Day: een dag vol gadgets, design en films. Van ‘s ochtends 11 tot ‘s avonds 18 uur kun je in Pakhuis de Zwijger om uitpakparty’s meemaken en producten zoals de Oculus Rift, Chromebook Pixel, Philips Hue en Sony 4K-tv’s van dichtij bekijken. Apple is niet van de partij, maar wel Asus, BlackBerry, PayPal, Leap en Uber. De meeste producten mag je aanraken en zelf proberen. Zo kun je een proefrit maken in de nieuwste Tesla of een ritje maken op de VanMoof 10 Electric. De vandaag verschenen Bright Day-app bevat het volledige programma, de laatste updates en de mogelijkheid om tickets te bestellen.

Dubbel feest vandaag dus voor tech-lifestylemagazine Bright. Eerder vandaag werd de vernieuwde Bright-app goedgekeurd door Apple en vlak daarna volgde deze speciale Bright day-app, met alle informatie die je nodig hebt om het evenement te bezoeken. Wie thuisblijft kan via de livestream meekijken wat er op het podium in Amsterdam zoal gebeurt.

Downloaden: Bright Day (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

iPhoneclub geeft kaarten weg

oculus riftHeb je tot nu toe geen kaarten gekocht, omdat je aanhikte tegen de toegangsprijs van €25? Dan hebben wij de oplossing: we mogen van Bright 4×2 kaarten voor Bright Day weggeven aan onze lezers. Dat betekent dus dat 4 mensen samen met een vriend(in)/partner/familielid helemaal gratis naar Bright Day kunnen gaan en ook nog de goodiebag ontvangen. Je maakt kans op een setje kaarten door onder dit artikel te reageren. Op 22 mei om 18:00 uur maken we bekend wie de kaarten hebben gewonnen.

Let op: deze actie is nu beëindigd. De winnaars zijn Stefan Koop, Michiel Dorjee, Jeroen (van 21:36 uur) en Walid Benkaddour. Bright neemt contact op met de winnaars.

De kleine lettertjes: je doet mee door in de reacties onder dit artikel te reageren. Positief of negatief, dat maakt niet uit. Uiteraard heeft het weinig zin om de kaarten weg te geven aan mensen die zaterdag helemaal geen tijd hebben; dus mensen die het reactiesysteem gebruiken om wereldkundig te maken dat ze zaterdag iets anders te doen hebben, zullen niet meedingen naar de kaarten. Meermaals reageren mag, maar dat vergroot je kansen niet. Alleen reacties die voor 22 mei 17:59 uur binnenkomen doen mee; daarna worden de winnaars getrokken. Vergeet niet om een geldig e-mailadres in te voeren, zodat we contact met je kunnen opnemen. Correspondentie over de uitslag is niet mogelijk.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 mei 2013, 18:32
Categorieën Amusement, Nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.