BowlSheet: leg bowlingscores vast op je iPad

BowlSheet is een app waarmee je je bowlingscores kunt vastleggen. De app is bedoeld om je bowlingscores te analyseren en what if-analyses door te voeren.

bowlsheetJe zal het maar nodig hebben: een app om je scores tijdens het bowlen vast te leggen. Ooit probeerde de ontwikkelaar deze app te verkopen voor een prijs van €279,99 maar dat was blijkbaar geen succes. Sinds een week of drie is de app helemaal gratis. Qua functionaliteit bevat BowlSheet precies wat je verwacht: een scoreblok met berekeningen voor bowlingliefhebbers van elk niveau. Maar er zitten ook nog wat handige extra’s in, zoals een what if-functie, waarbij je kunt kijken welke bonussen je had behaald als je de 10 kegels wél had omgegooid. BowlSheet legt niet alleen je scores vast, maar helpt je ook je scores te analyseren, zodat je steeds beter wordt.

In de nieuwste update is volledige ondersteuning voor de iPad toegevoegd en de mogelijkheid om eerder ingevoerde games te bewerken. Je kunt statistieken van alle games bekijken, zelfs vastleggen met welk type bowlingbal je hebt gespeeld en bepaalde patronen leren herkennen.

Downloaden: BowlSheet

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 mei 2011, 18:30
Categorie Sport
Onderwerpen bowling, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.