BOVAG Mijn Auto: als je echt van je dealer houdt

Met de applicatie BOVAG Mijn Auto moet je eenmalig de naam van je dealer invullen en heb je vervolgens al zijn gegevens binnen handbereik. We kregen in de eerste versie echter geen informatie naar aanleiding van ons kenteken door.

BOVAG Mijn Auto icoontjeDe BOVAG bracht eerder al een Autolog-applicatie uit, waarmee je autogegevens en adressen van BOVAG-dealers kunt opzoeken. Sinds kort hebben ze een nieuwe app, waarmee je de onderhoudsbeurten van je auto kunt beheren. Nu weet ik niet hoe het met jou zit, maar als ik een brief van mijn garage krijg dat mijn auto gekeurd moet worden, dan breekt het zweet me al uit. Mocht jij er elke keer naar uitkijken, zo’n onderhoudsbeurt bij je dealer, dan is de iPhone-applicatie BOVAG Mijn Auto een uitkomst.

De app geeft via push notificaties vijf weken van tevoren een melding als je auto in aanmerking komt voor een APK-beurt en zet meteen ook even je dealergegevens op een rij. Je hoeft de naam van de (bij BOVAG geregistreerde) dealer slechts één keer in te voeren en de contactgegevens zijn binnen handbereik. Hun adres bekijk je via een Google Maps kaart. Je kunt ze meteen bellen en via een formulier maak je eenvoudig een afspraak.

Het gaat nog verder. Als de dealer de gegevens heeft verstrekt, kun je ook meteen zijn aanbod van occasions bekijken. En onder het tabblad ‘diensten’ zie je waar zijn specialiteiten liggen. Als je echt van de dealer houdt, is dit een app waar je niet omheen kan.

Bij ondergetekende ontbraken de gegevens over mijn auto na het invoeren van het kenteken, maar als die functie werkt, is het wellicht een handige applicatie. De app is gratis en nu nog vooral een snelle manier om de pechnummers van de BOVAG, ANWB en Route Mobiel erop na te slaan.

Downloaden: BOVAG Mijn Auto (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 maart 2011, 9:12
Categorie Reizen
Onderwerpen anwb, bovag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.