Reminders voor iPhone herinnert je aan verjaardagen

Reminders is een app van de Belgische ontwikkelaar Netwalk. Hiermee krijg je herinneringen voor verjaardagen van vrienden. Er is nauwe integratie met Facebook en Twitter.

reminders iphoneReminders is een nieuwe app van de Belgische ontwikkelaar Netwalk. Het is bedoeld om je te waarschuwen voor verjaardagen van vrienden en familie. Ben je iemand die vaak verjaardagen vergeet, dan kan Reminders je eraan herinneren met lokale notificaties, een e-mailtje of een badge op het icoontje. Je kunt elke herinnering anders instellen, zodat je bij naaste vrienden meer waarschuwingen krijgt dan bij kennissen die je maar zelden ziet. Ook kun je bij elke herinnering apart instellen hoeveel dagen van tevoren je gewaarschuwd wilt worden. Reminders haalt de informatie uit je iPhone-adresboek en gegevens van je Facebook-vrienden.

Een koppeling met Hyves is er helaas niet. Wel kun je handmatig nieuwe contactpersonen toevoegen, die je later koppelt aan je Facebook- of iPhone-contactenlijst. Reminders heeft ook nauwe integratie met Facebook; zo kun je bijvoorbeeld op iemands Facebook Wall schrijven. Andere mogelijkheden zijn het bellen, sms’en en e-mailen vanuit de app. Via ons Facebook-account vind je 4 promocodes om het gratis te proberen.

Downloaden: Reminders (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 maart 2011, 10:33
Categorie Diensten
Onderwerp reminders

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.